Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΝΑΤ - ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΝΟ

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να συνεδριάσει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα συνεχιστεί η 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει πανελλαδικά στα πλοία όλων των κατηγοριών από τις 06.00 της Παρασκευής έως τις 06.00 της Κυριακής ή εάν θα υπάρξει αναστολή της κινητοποίησης.

Το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ΠΝΟ συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τον οποίο συζήτησαν τα αιτήματα των ναυτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου στην συζήτηση, η οποία χαρακτηρίζεται ως εποικοδομητική, ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«- Με τροπολογία που θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή, η εποπτεία του ΝΑΤ μεταφέρεται αυτούσια στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και διατηρείται η αυτονομία του.

- Σε συνεργασία και συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, θα υπάρξει η βέλτιστη λύση για το θέμα των συντάξεων του ΝΑΤ.

- Το ΕΛΟΕΑΝ θα εκσυγχρονισθεί.

- Ο λογαριασμός του Γραφείου Εύρεσης Ναυτικής Εργασίας θα ενισχυθεί με κεφάλαια του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, έτσι ώστε να ενισχυθεί το ποσό που διατίθεται στους άνεργους ναυτικούς.»

Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτικών έλεγαν πως κατά την συνεδρίαση του Σαββάτου θα εξετάσουν τις συγκεκριμένες προτάσεις του υπουργού και θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Πηγή: tovima.gr

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΤΟ Δ.Σ. ΕΞΕΛΕΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 4 μ.μ. οι εκλογές στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για την εκλογή των 12 από τα 25 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της (τις 13 θέσεις καταλαμβάνουν ex oficcio οι περιφερειάρχες).

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών και στα εγγεγραμμένα 257 μέλη απ' όλη τη χώρα (περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι) σημερινή ψηφοφορία της γενικής συνέλευσης:

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει 6 μέλη, η ΝΔ κερδίζει 4 έδρες, και από 1 μέλος εκλέγουν το ΚΚΕ και η σύμπραξη ΔΗΜΑΡ-νέας πολιτικής κίνησης του Β. Οικονόμου, «Ελεύθεροι Πολίτες»).

Επί των ψηφισάντων

- το ΠΑΣΟΚ έλαβε 130 ψήφους (από τους 136 προσκείμενους ψηφίσαντες σε αυτό),

- η ΝΔ έλαβε 88 ψήφους (από τους 89),

- το ΚΚΕ έλαβε 15 ψήφους (9 δικές του συν -σύμφωνα με τις πληροφορίες- 4 ψηφίσαντες από τον Π. Τατούλη και 2 προσκείμενους από το ΠΑΣΟΚ), και

- η ΔΗΜΑΡ-Ελεύθεροι Πολίτες έλαβαν 8 ψήφους (5 συν 3 από το ΠΑΣΟΚ· εξελέγουν τον περιφερειακό σύμβουλο Ν. Γαλανό, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με το «Άρμα Πολιτών», αλλά τώρα είναι στο πλευρό του Βασίλη Οικονόμου).

Εξελέγησαν

Από το ΠΑΣΟΚ: Α. Παπατόλιας-Θεσσαλία (106 ψήφοι), Β. Αργύρης-Ήπειρος (105), Γ. Παπαϊορδανίδης-Δυτ. Μακεδονία (102, Γ. Πασχαλίδης-Κεντρική Μακεδονία (102), Τ. Χειβιδόπουλος-Πελοπόννησος (91) και Στ. Χρήστου-Αττική (68). Δεν εξελέγη η Α. Ροκόφυλλου-Αττική (48).


Από τη ΝΔ: Γ. Παυλίδης-Ανατολική Μακεδονία Θράκη (68), Ν. Σφελινιώτης-Κεντρική Μακεδονία (58), Π. Βογιατζής-Βόρειο Αιγαίο (56) και Γρ. Ζαφειρόπουλος-Αττική (54). Οριακά δεν εξελέγη ο Μπ. Κόκκινος-Νότιο Αιγαίο (53).

Από το ΚΚΕ: Ν. Καραθανασόπουλος (15)

Από ΔΗΜΑΡ-Ελεύθεροι Πολίτες: ο Ν. Γαλανός-Αττική (8) .
aftodioikisi.gr

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

«Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συζήτησης επίκαιρης επερώτησης για τις άγονες γραμμές, στη Βουλή, προέβη την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση δεν είναι απλά ανεύθυνη, αλλά και απαράδεκτη. Με προκλητικό ύφος, σήμερα, ο κ. Χρυσοχοϊδης προσπάθησε να μας πείσει ότι ζούμε σε άλλη χώρα.

Ότι, δηλαδή, όλα βαίνουν καλώς, όταν ο διαγωνισμός για τις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις δεν έχει ακόμη προκηρυχθεί.
Όταν, από το Μάιο παραμένουν απλήρωτες οι εταιρείες και, ήδη, αναστέλλουν τα δρομολόγιά τους, ενώ βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης.
Όταν δεκάδες ημερόπλοια είναι δεμένα και φτάσαμε στο σημείο οι νησιώτες να μεταφέρονται από βάρκες ή χωρίς κανένα έλεγχο τουρκικά πλοία.
Όταν καθημερινά φτάνουν δραματικές εκκλήσεις από όλη τη νησιωτική Ελλάδα.

Βέβαια λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει και βούληση. Λύσεις τις οποίες πολλάκις έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία και για τις οποίες πρέπει, επιτέλους, να ενημερωθεί ο αρμόδιος Υπουργός.

Για παράδειγμα, αναφορικά με τα ημερόπλοια, πρόσφατα προτείναμε να τεθεί, έστω προσωρινά, μετά από ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε εφαρμογή η διάταξη του άρθρου 11 του ΠΔ 32/4.3.1997, σύμφωνα με την οποία επιβατικά πλοία κάτω των 1.500 κόρων δεν απαιτείται να είναι εντεταγμένα σε κλάση εξουσιοδοτημένου νηογνώμονα, σε συνδυασμό με έκτακτες επιθεωρήσεις τοπικών κλιμακίων του ΚΕΕΠ. Ίσως, λοιπόν, η επανάληψη να ενισχύσει την αδύναμη κυβερνητική μνήμη.

Αλλά πραγματικά τι να περιμένει κάποιος από μια Κυβέρνηση η οποία έφτασε στο σημείο να παρουσιάζει με κομπασμό σαν… επιτυχία της την κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας; Πάλι καλά τουλάχιστον που παραδέχθηκε –έστω και ετεροχρονισμένα- την επιτυχία της Σύμβασης με την Cosco.

Οι νησιώτες – σε αντίθεση με τον υπουργό – ξέρουν πολύ καλά αν είναι ή όχι, δραματική η καθημερινότητά τους. Και η Κυβέρνηση θα πάρει – αργά ή γρήγορα – την απάντησή της».

ME THN ΠΝΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα έχει στις 16.30 της Παρασκευής η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα των ναυτικών.



Σύμφωνα με στελέχη της ΠΝΟ μετά την συνάντηση θα υπάρξει συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει πανελλαδικά στα πλοία όλων των κατηγοριών από τις 06.00 της Παρασκευής έως τις 06.00 της Κυριακής ή εάν θα υπάρξει αναστολή της κινητοποιήσης.

«Δεν κάνουμε απεργίες για να ταλαιπωρούμε το επιβατικό κοινό αλλά γιατί διεκδικούμε την επίλυση δίκαιων αιτημάτων μας», έλεγαν χαρακτηριστικά,

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης η ΠΝΟ έχει αποφασίσει και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και στη συνέχεια πορεία προς το κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά «διατρανώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την οργή και αγανάκτησή τους στην ολομέτωπη, άδικη και εξοντωτική επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά τους δικαιώματα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
newpost.gr

EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ

Ανακοινώνεται στους ελαιοκαλλιεργητές του Νομού Χίου ότι οι μεταβολές του ελαιοκομικού μητρώου θα υλοποιηθούν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής από την 1η Νοεμβρίου 2011 έως την 31η Ιανουαρίου 2012.
Οι όποιες ενέργειες θα γίνουν από τον ίδιο τον ελαιοπαραγωγό ή από κατάλληλα εξουσιοδοτημένο άτομο, εφοδιασμένο με νόμιμο έγγραφο εκπροσώπησης (απλή εξουσιοδότηση ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο) με τη συγκεκριμένη εντολή.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

1. ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
2. ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟ

Παραγωγός ο οποίος για πρώτη φορά υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση Ελαιοκαλλιέργειας στο Ελαιοκομικό Μητρώο ή επιθυμεί να εγγράψει νέο ελαιοτεμάχιο στο ελαιοκομικό του, πρέπει να προσκομίσει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Θεωρημένη φωτοτυπία των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου της ΑΤΕ.
3. Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού
4. Τίτλοι Ιδιοκτησίας Ελαιοκτημάτων όπως περιγράφονται στο κεφάλαιο «ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ» του παρόντος
5. Τις Καρτεσιανές Γεωγραφικές Συντεταγμένες (με τη φορά του ρολογιού) των κορυφών των τεμαχίων σε ΕΓΣΑ ’87 (επίσημο προβολικό γεωδαιτικό σύστημα αναφοράς).



3. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟ

Σε κάθε περίπτωση όπου ο παραγωγός προσέρχεται να εγγράψει ελαιόκτημα στο όνομά του λόγω οποιασδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις κατοχής ή/και νομής θα προσέρχεται συγχρόνως και ο προηγούμενος νομέας του κτήματος του οποίου το ελαιοκομικό μητρώο είχε εγγραφεί το συγκεκριμένο τεμάχιο προκειμένου να αιτηθεί τη διαγραφή του (προσκομίζοντας φωτοτυπία της ταυτότητας και του τελευταίου εκκαθαριστικού του).

4. ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟ

Παραγωγός που διαφωνεί με κάποιο από τα αναγραφόμενα στοιχεία στο εκτυπωμένο ελαιοκομικό μητρώο που έχει παραλάβει θα προσκομίσει κατά περίπτωση τα ακόλουθα:

Διαφωνία στα αλφαριθμητικά στοιχεία
Παραγωγός που διαφωνεί με κάποιο από τα προσωπικά του στοιχεία ή με το ιδιοκτησιακό καθεστώς ελαιοτεμαχίου του που αναγράφονται στο εκτυπωμένο ελαιοκομικό θα υποβάλλει Αίτηση-Υ/Δ συνοδευόμενη από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται ακολούθως:
1. Θεωρημένη φωτοτυπία των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου της ΑΤΕ.
3. Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού
4. Τίτλοι Ιδιοκτησίας Ελαιοκτημάτων όπως περιγράφονται στο κεφάλαιο «ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ» του παρόντος

Διαφωνία στην έκταση και/ή στιν εντοπισμό των κτημάτων επί του ορθοφωτοχάρτη
Παραγωγός ο οποίος διαφωνεί με την έκταση που αναγράφεται σε κάποιο κτήμα στο εκτυπωμένο του ελαιοκομικό θα προσκομίσει τα ακόλουθα:
1. Θεωρημένη φωτοτυπία των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου της ΑΤΕ.
3. Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού
4. Τίτλοι Ιδιοκτησίας Ελαιοκτημάτων όπως περιγράφονται στο κεφάλαιο «ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ» του παρόντος
5. Τις Καρτεσιανές Γεωγραφικές Συντεταγμένες (με τη φορά του ρολογιού) των κορυφών των τεμαχίων σε ΕΓΣΑ ’87 (επίσημο προβολικό γεωδαιτικό σύστημα αναφοράς).

ΤΙΤΛΟΙ ΝΟΜΗΣ-ΚΑΤΟΧΗΣ

Σε περίπτωση που ο ελαιοπαραγωγός επικαλείται κυριότητα του ελαιοτεμαχίου (πλήρη ή επικαρπία) οφείλει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο ενός από τα κατωτέρω:
i. Απόσπασμα του εθνικού κτηματολογίου όπου αυτό εφαρμόζεται
ii. Μεταγραμμένες πράξεις (π.χ. συμβολαιογραφικό έγγραφο, δικαστική απόφαση, αποδοχή κληρονομιάς κλπ) συνοδευόμενες από πιστοποιητικό μεταγραφής
iii. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον αποδεδειγμένα υπάρχει αντικειμενική δυσκολία για την απόκτηση τίτλων ιδιοκτησίας μπορεί να γίνεται δεκτό αντί τίτλου ιδιοκτησίας το πιστοποιητικό του Δημάρχου ή ένορκη βεβαίωση, συνοδευόμενα από αντίγραφα του υποβληθέντος και θεωρημένου από την Αρμόδια Δ.Ο.Υ. εντύπουΕ9.
Σε περίπτωση που ο ελαιοπαραγωγός επικαλείται εκμετάλλευση ελαιοκτήματος ως τίτλος εκμετάλλευσης θεωρείται κάθε σύμβαση (π.χ. μίσθωση, επίμορτη αγροληψία, χρησιδάνειο, δωρεάν παραχώρηση κλπ) η οποία είναι θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ. εφόσον αυτό απαιτείται. Όλες οι παραπάνω συμβάσεις συνοδεύονται υποχρεωτικά από αντίγραφα των τίτλων ιδιοκτησίας των φερόμενων ως ιδιοκτητών των ελαιοκτημάτων, όπως αυτοί περιγράφονται ανωτέρω.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Σε περίπτωση που κατά τον εντοπισμό του τεμαχίου επηρεάζονται διπλανά τεμάχια (επικάλυψη) τότε θα ειδοποιούνται οι παραγωγοί των οποίων τα τεμάχια επηρεάζονται ώστε υποχρεωτικά να παρίστανται και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρουσία του παραγωγού του οποίου το τεμάχιο πρόκειται να εισαχθεί στη βάση και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα με υποβολή τροποποιητικής δήλωσης ή διαγραφής.






Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ




ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ

ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τις εξελίξεις αναφορικά με τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ (Κέντρου Εξαρτημένων Ανθρώπων) και τους φόβους που εκφράζονται για τη μείωση της κρατικής επιχορήγησής του και τη φημολογούμενη συγχώνευσή του με τον ΟΚΑΝΑ, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής, συναντήθηκε προχθές 18/10 στο γραφείο του με την Αν. Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης κ. Παραστατίδου Αθηνά.
Ο Περιφερειάρχης συζήτησε διεξοδικά με την Υπεύθυνη του Κέντρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΕΘΕΑ και την ενημέρωσε για τις επαφές του το προηγούμενο διάστημα με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το θέμα. Ειδικότερα ο κ. Γιακαλής τόνισε πως υπάρχει δέσμευση που δηλώθηκε και στη Βουλή, ότι δεν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει η συγχώνευση του ΚΕΘΕΑ με τον ΟΚΑΝΑ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα εργασιακής εφεδρείας για τους εργαζομένους στα Κέντρα Εξαρτημένων Ανθρώπων.
Μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής δήλωσε:
«Είναι υποχρέωσή μας σαν αυτοδιοίκηση αλλά και σαν κοινωνία να διασφαλίσουμε ένα πλαίσιο πολιτικής που να εξυπηρετεί την υγεία των εξαρτημένων ανθρώπων. Απαιτείται ευαισθητοποίηση και προσπάθεια όλων μας -και κυρίως της Κυβέρνησης- για να αντιμετωπίσουμε συντεταγμένα, προβλήματα που παρουσιάζουνε μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, μεγάλη ιδιαιτερότητα όπως στην περίπτωση των ΚΕΘΕΑ. Σαν Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είμαστε αλληλέγγυοι με τους λειτουργούς, τους εργαζομένους των Κέντρων και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για τη διατήρηση του δικαιώματος της πρόσβασης των εξαρτημένων σε υπηρεσίες θεραπείας και ένταξης στην κοινωνία, του δικαιώματος στη ζωή.».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη Λέσβου γίνεται γνωστό ότι στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη), στα πλαίσια του μέτρου «Βιολογική Γεωργία» για την πληρωμή του έτους 2008, έχουν αναρτηθεί καταστάσεις προσωρινής πληρωμής για 48 συνολικά δικαιούχους, ως εξής:
1. κατάσταση προσωρινής συμπληρωματικής πληρωμής για 7 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές που εντάχθηκαν το 2004.
2. κατάσταση προσωρινής πληρωμής για 9 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές που εντάχθηκαν το 2005.
3. κατάσταση προσωρινής συμπληρωματικής πληρωμής για 13 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές που εντάχθηκαν το 2005.
4. κατάσταση προσωρινής πληρωμής για 3 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές που εντάχθηκαν το 2006.
5. κατάσταση προσωρινής συμπληρωματικής πληρωμής για 16 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές που εντάχθηκαν το 2006.
Όσοι από τους δικαιούχους της παρούσας ανάρτησης κρίνουν ότι έχουν διαφωνία με τα ποσά πληρωμής ή/και κυρώσεων, μπορούν να καταθέσουν ένσταση στην Υπηρεσία μας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Επομένως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων είναι η 4η Νοεμβρίου 2011.
Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την τριμελή επιτροπή εξέτασης προσφυγών-ενστάσεων εντός μηνός από την καταληκτική ημερομηνία και οι αποφάσεις της θα είναι τελεσίδικες.
Όσον αφορά στους δικαιούχους της Λήμνου, οι συγκεκριμένες καταστάσεις θα αναρτηθούν στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου στη Μύρινα για ενημέρωσή τους, ενώ ισχύουν όλα τα παραπάνω περί ενστάσεων.