Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

Πιάστηκαν κατάσκοποι στην Λήμνο - Βάσεις πυραύλων & οδοί πρόσβασης οι στόχοι τους!ΕκτύπωσηE-mail
10-09-2012 16:57:51
166
Με ιδιαίτερα λεπτομερές ως προς τις απεικονίσεις, οπτικοακουστικό υλικό που ελήφθη με την χρήση διάφορων σύγχρονων ηλεκτροοπτικών μέσων, ακόμα και νυκτερινών καμερών συνελήφθησαν για κατασκοπεία στο Πλατύ της Λήμνου, δύο άτομα από την Τσεχία ηλικίας 28 και 33 ετών. Ήδη έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους και η υπόθεση από πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα σοβαρή".

Σύμφωνα με πηγή της ΕΥΠ στην κατοχή τους βρέθηκαν λήψεις από κάμερα και από φωτογραφίες, των οδών που οδηγούν στην βάση των MM-40 Exocet Block II κοντυά στο Μούρο, του αεροδρομίου της 130 Σμηναρχίας Μάχης, του ραντάρ (8η ΜΣΕΠ) κλπ, στρατιωτικών βάσεων της 28ης ΣΔΙ (δύναμη Ταξιαρχίας) κλπ. .

Το ψηφιακό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή τους κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αλλά είναι άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν κατέγραφαν τόσο στρατηγικές εγκαταστάσεις, όσο την προσβασιμότητα αυτών των εγκαταστάσεων, εναλλακτικές διαδρομές, σταθμούς καυσίμων κλπ. 
 "Αυτή η καταγραφή είναι ιδιαίτερα προχωρημένη και δείχνει άλλα πράγματα> Δεν προσπαθούσαν να δουν τι έχουμε που τα έχουμε, αλλά πως θα φτάσουν σε αυτά και τις ανναλακτικές οδούς δράσης ειδικών μονάδων. Εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση" κατέληξε μιλώντας στο defencenet.gr αξιωματικός που υπηρετεί στην διακλαδική διεύθυνση πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.
Όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, η ΜΙΤ σε τέτοιου είδους αποστολές δεν χρησιμοποιεί ποτέ Τούρκους υπηκόους, αλλά ξένους, χωρών της ΕΕ, κατά κανόνα. Κάποτε έτρεφαν ιδιαίτερη προτίμηση σε Ολλανδούς πράκτορες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΑΣΩΝ




Με αφορμή την έναρξη υλοποίησης ετήσιου Προγράμματος Δασοπροστασίας από τις Διευθύνσεις Δασών και για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών,  έδωσε σε ανακοίνωσή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.
Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
Από τον Ιούλιο του 2012 οι Διευθύνσεις Δασών λειτουργούν σε 24ωρη βάση, σύμφωνα με το Ετήσιο Πρόγραμμα Δασοπροστασίας της Ειδικής Γραμματείας Δασών του ΥΠΕΚΑ. Ειδικότερα, οι δασοφύλακες εργάζονται, σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες, μέχρι τις 22:00, και σε νυχτερινές περιπολίες μετά τις 22:00, με επικεφαλής ανώτερο δασικό υπάλληλο, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σάββατα και τις Κυριακές. Ο τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας με τη Δασική Υπηρεσία είναι 1591, από σταθερό τηλέφωνο.Οι κατά τόπους δασικές αρχές είναι αρμόδιες για τον έλεγχο και την έγκριση των δασοπονικών μελετών, των πινάκων υλοτομίας και των μελετών για τα έργα  πυροπροστασίας, που τους υποβάλλονται από τα κατά τόπους δημοτικά συμβούλια, καθώς και για τον έλεγχο της σωστής εκτέλεση τους. Παράλληλα εποπτεύουν τα δημοτικά δάση από τυχόν καταπατήσεις, παράνομες υλοτομίες και επεμβάσεις, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».
«...Στο σύνολο τους οι δασικοί υπάλληλοι εκτελούν τα καθήκοντα τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχουν έντονη και συνεχή παρουσία στον αγροτικό και δασικό χώρο, συχνά ξεπερνώντας εαυτούς, πρωταγωνιστώντας στη μάχη για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου των νησιών μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ




Σύσκεψη με θέμα το συντονισμό δράσεων για την τουριστική προβολή της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αποστολίας Λύκου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Βερβέρης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Ανθούλα Βαμβουρέλλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου  Θράσος Καλογρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Γιάννης Σαμιώτης, εκπρόσωποι των Ενώσεων Ξενοδόχων, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, Σωματείων Διπλωματούχων Ξεναγών, του ΕΟΤ, φορείς Τουριστικής Ανάπτυξης του νησιού, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι γενικότεροι προβληματισμοί καθώς και οι τρόποι διαχείρισης της πτώσης που παρατηρείται στον τουρισμό, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά και η πορεία υλοποίησης δράσεων τουριστικής προβολής στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ένας προγραμματισμός στόχων, αναφορικά με τις εκθέσεις που πρόκειται να συμμετάσχει η Λέσβος στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό και μάλιστα για το θέμα και μόνο των εκθέσεων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα ξεχωριστή σύσκεψη την άλλη εβδομάδα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

lesvosnews,report.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 12 & 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας των δήμων 12, 13 Σεπτεμβρίου – Πρόγραμμα κινητοποιήσεων
Με αναστολή της λειτουργίας των δήμων την Τετάρτη, 12 και την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου αντιδρά η Αυτοδιοίκηση της χώρας στις επιπλέον περικοπές στην χρηματοδότηση, κρούοντας έτσι τον κώδωνα του κινδύνου  για ολοκληρωτική κατάρρευση.
Η απόφαση ελήφθη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη διάρκεια  των διήμερων κινητοποιήσεων της Αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιηθεί:
  • Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος, πορεία και συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών.
  • Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις Επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών και με το Προεδρείο της Βουλής, στη διάρκεια των οποίων οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης θα τους ενημερώσουν για την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.
  • Την Πέμπτη στις 13.00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων και στη συνέχεια να αποφασίσει για τις περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες.
 Η ΚΕΔΕ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η απόφαση της Κυβέρνησης για επιπλέον περικοπές στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά 30% – που ήδη είναι μειωμένες κατά 60% την τριετία 2009-2012 – επιβεβαιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο αυτό για το οποίο εγκαίρως είχε προειδοποιήσει η Αυτοδιοίκηση,δηλαδή την κατάρρευση της λειτουργίας των Δήμων και την ακύρωση του κοινωνικού τους ρόλου.
Οι νέες μειώσεις στην κρατική χρηματοδότηση απειλούν όλες τις υπηρεσίες της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, δημοτικά ιατρεία, κοινωνικά παντοπωλεία, πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ΚΑΠΗ, κ.α.), τις υπηρεσίες προστασίας του περιβάλλοντος, τη συντήρηση των σχολείων, παιδικών χαρών, πλατειών, τις υποδομές και τις δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.
Επιπλέον οδηγούν τους δήμους σε αδυναμία πληρωμών των εργαζομένων και σε αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών τους.
«Οι δήμαρχοι γνωρίζουμε πολύ καλά την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, τονίζεται στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνεισφέρει πολύ περισσότερο από κάθε άλλο Υπουργείο ή Δημόσιο Φορέα στην εξοικονόμηση χρημάτων για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Τι έχουν κάνει οι Δήμοι μέχρι σήμερα;
Από το 2009 η μείωση της κρατικής επιχορήγησης φτάνει το 60%.
Από 1/1/2011 οι Δήμοι έχουν μειωθεί από 1034 σε 325, οι Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα από 5.880 σε 1138, οι αμοιβές των αιρετών κατά 54% καθώς και πολλές άλλες ακόμη μειώσεις που έχουν επιβληθεί και οδήγησαν σε πολύ σημαντικές περικοπές δαπανών.
Μειώσεις και διαρθρωτικές αλλαγές που δεν έχουν προηγούμενο σε κανένα Υπουργείο ή Οργανισμό ή Φορέα του Δημοσίου.
Εάν αυτό είχε γίνει στο σύνολο του Κράτους, η γενική κατάσταση της χώρας θα ήταν καλύτερη και δεν θα υπήρχε η ανάγκη για πρόσθετα επώδυνα μέτρα. 
Γιατί κάνουμε τις κινητοποιήσεις μας;
Έχουμε λοιπόν την υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και στη χώρα να διατηρήσουμε τις βασικές και κοινωνικές παροχές οι οποίες διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή. 
Για αυτό αποφασίσαμε:
  • Διήμερη αναστολή λειτουργίας των Δήμων την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.
  • Συγκέντρωση – Πορεία και Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και το Προεδρείο της Βουλής. 
Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που προκαλούν αυτές τις κινητοποιήσεις στην καθημερινή ζωή των πολιτών, είναι μεν σημαντικά, αλλά θεωρούμε ότι είναι ελάχιστα σε σχέση με την ολοκληρωτική κατάρρευση των Δήμων». 


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

«ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛOΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ»

Αν δεν είναι περίεργα πολιτικά παιχνίδια, τότε αναπάντητα ερωτήματα  προξενεί η ανάκληση και η εκ νέου χορήγηση της άδειας Σφαγείου στη Σάμο που φαίνεται, όμως, ότι δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Επιζητώντας τη πλήρη διαφάνεια ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια, κατέθεσε σχετική Ερώτησή στη Βουλή, προς τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Σύμφωνα με ηλεκτρονικό υπόμνημα του δημοσιογράφου και Πολιτευτή Σάμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργου Γαρυφάλλου, «ο Αντιπεριφερειάρχης Αιγαίου όχι μόνο αγνόησε τις υποδείξεις της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Σάμου για την ανάκληση λειτουργίας του Σφαγείου Σάμου «Εμμανουήλ Κνίτης και ΣΙΑ Ε.Π.Ε.» λόγω της μη τήρησης των εθνικών και ευρωπαϊκών προδιαγραφών της κτηνιατρικής νομοθεσίας» αλλά σχεδιάζει, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Σάμου, να εντάξουν το προαναφερόμενο σφαγείο στις οριζόντιες δράσεις του προγράμματος «Θησέας».

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.


ΤΕΡΕΝΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ και ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΥΤΑΡΗ

ΘΕΜΑ: ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Κύριε Υπουργέ,

Στη Σάμο υπάρχει ένα σφαγείο του οποίου η άδεια λειτουργίας σφαγείου, «ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΑΜΟΥ-ΕΜΜ.ΚΝΙΤΗΣ &ΣΙΑ Ε.Π.Ε» με αριθμό έγκρισης  «S 60»  ανακλήθηκε και ο κωδικός αφαιρέθηκε.

Όπως με ενημέρωσε με ηλεκτρονικό υπομνημά του ο Πολιτευτής Σάμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου:

«Η εισήγηση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Σάμου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αρ.πρωτ.4312/23.9.2011 είχε σαν αποτέλεσμα ο Αντιπεριφερειάρχης με την αρ πρωτ.3620/30.11.2011 απόφαση του να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας και να αφαιρέσει τον κωδικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με το υπ.αρ.πρωτ.1604/26.3.2012 χορήγησε εκ νέου άδεια λειτουργίας σφαγείου «ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΑΜΟΥ-ΕΜΜ.ΚΝΙΤΗΣ &ΣΙΑ Ε.Π.Ε», χωρίς να πιστοποιείται η εναρμόνιση της λειτουργίας του σφαγείου με τις προηγούμενες παρατηρήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας. 

Ουσιαστικά αντί να προχωρήσει σε επαναφορά της αδείας η οποία είχε ανακληθεί από τον ίδιο προχώρησε σε έκδοση νέας αδείας αρ.πρωτ.1604/26.3.2012.

Δηλαδή στον ίδιο χώρο (σφαγείο) που είχε κριθεί ακατάλληλος για σφαγή των ζώων ταυτόχρονα  χορηγείται νέα άδεια που επιτρέπει τη σφαγή.

Η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Σάμου  αρ.πρωτ.4312/23.9.2011 είχε προτείνει την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας με την ανάκληση του αντίστοιχου κωδικού.

Μάλιστα η ίδια υπηρεσία έκρινε ότι το εν λόγω σφαγείο δεν μπορούσε να λειτουργήσει εφόσον δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης και δεν πληρούσε τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές της κτηνιατρικής νομοθεσίας.

Στις 27.3.2012 αρ.πρωτ.1562 ο ίδιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κοινοποίησε έγγραφο στη Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής Π.Ε.Σάμου –Τμήμα κτηνιατρικής  Ικαρίας για κατ εξαίρεση σφαγή αμνοεριφίων κατά τις ημέρες του Πάσχα σύμφωνα με σχετική εντολή του αρμοδίου Υφυπουργού υπ.αρ.πρωτ.275/9.3.2012 η οποία όμως εντολή αφορούσε την σφαγή αμνοεριφίων σε ολόκληρο τον Νομό Σάμου Ικαρίας.
Ακολούθως οι  πρώην Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης   με το υπ.αρ.πρωτ.283/15.11.2011 όσο και με το υπ.αρ.πρωτ.275/9.3.2012 έγγραφο  ανέφεραν  ότι η ορθή λύση είναι η εφαρμογή του Π.Δ 568/1988».

Πριν από λίγες ημέρες ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής την επίσπευση του ΠΔ για την κατασκευή σφαγείων μικρής δυναμικότητας σε νησιά όπου μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν εγκεκριμένα σφαγεία.

Ο Δήμαρχος Σάμου σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΣΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι τα σφαγεία, (προφανώς εννοεί το ιδιωτικό σφαγείο  «ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΑΜΟΥ-ΕΜΜ.ΚΝΙΤΗΣ &ΣΙΑ Ε.Π.Ε), θα ζητήσει να μπει στις οριζόντιες δράσεις του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ .

Κατόπιν όλων αυτών ερωτάσθε:

1.Γιατί ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προχώρησε σε επαναφορά της αδείας λειτουργίας η οποία είχε ανακληθεί από τον ίδιο αφού το ίδιο σφαγείο δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και είχε ο ίδιος ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας;

2.Γιατί δεν εφαρμόσθηκε από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της Σάμου το Προεδρικό Διάταγμα 79/2007 και οι κανονισμοί του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η ανάκληση έγινε μετά από 4 χρόνια περίπου  αρ πρωτ.3620/30.11.2011;

3.Γιατί ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν εφαρμόζει τη σχετική εντολή που έχει λάβει από τον αρμόδιο Υφυπουργό παρά εφαρμόζει την κατ εξαίρεση σφαγή αμνοεριφίων μόνο σε  Ικαρία και Φούρνους αφήνοντας απέξω τη Σάμο;

4.Το ΠΔ που θα αφορά σφαγεία μικρής δυναμικότητας σε νησιά θα αφορά και τα νησιά του Νομού Σάμου και Ικαρίας;

5.Ο Δήμος της Σάμου καλώς κινεί τις διαδικασίες για την αγορά του σφαγείου του ιδιώτη εντάσσοντας το στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ;

Παρακαλώ να κατατεθούν τα έγγραφα:

1.Η από 9.2.2011 έκθεση ελέγχου του τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την εν λόγω εγκατάσταση.

2.Η υπ.αρ.4312/23.9.11 εισήγηση του τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την ανάκληση άδειας λειτουργίας του παραπάνω σφαγείου.

3.Η από 26.3.2012 έκθεση ελέγχου –γνωμοδότηση του Τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την εν λόγω εγκατάσταση και

4.Η με αρ.1401/26.3.2012 εισήγηση του Τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου που αφορά τη χορήγηση άδειας λειτουργίας του αναφερόμενου σφαγείου.

Ο ερωτών βουλευτής


Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ